U srcu mi jedna želja (2001. god.)

Svoj uporan rad, krajem 2001. godine okrunili smo svojim prvim nosacem zvuka koji je objavila izdavacka kuca Croatia Records. Na albumu se nalazi 12 autorskih skladbi. Kao autori skladbi pojavljuju se naš producent gospodin Veljko Valentin Škorvaga, Željko Barba, Željka Božić, Ante Kozina, Damir Bacic, i po prvi put naš tadašnji primaš Krunoslav Dražić, koji je ujedno i aranžer kompletnog projekta.

Od ne mila do ne draga
Borim se
Puste noći
Ta dva oka plava
Ljubio sam oko garavo
Zeleni se livada
Dolazi jesen
U srcu mi jedna želja
Ne dajte mi da ju volim
Oko garavo
Nismo mi za novce velike
Na biciklu

 

Lumpuj do zore (2003. god.)

Naš drugi nosač zvuka izdan od strane Hit Records-a. 12 potpuno novih autorskih skladbi, koje potpisuju V. V. Škorvaga i K. Dražić. Kao koautori na albumu gostuju B. Šljivarić i M. Živković. Sniman te razvijan u studiju benda, što nam je dozvolilo da se malo više poigramo s aranžmanima i zvukom, odnosno produkcijom što će se nadamo se svima svidjeti ( nama je ).

a Lumpuj do zore
a Samo zbog tebe
a Žeravi
a Ej, curo
a Selo što čuva uspomene
a Duša iz ravnice
a Grad u srcu mom
a Evo mene kraj tebe
a Moja šokica
a Kao nekad
a Slavonijo uzorita
a Živim da mi dobro bude

 

Zeleni se livada (2006. god.)

Naš treći nosač zvuka izdali smo sami pod etiketom ŠIROK ŠOR (shvatili smo da smo registrirani za to i nismo željeli podleći zahtjevima niti jedne izdavačke kuće). Nama osobno najdraži, a smatramo i najzreliji glazbeni uradak. Također je sniman u dominikovom studiju, što nam je dozvolilo da se malo više poigramo s aranžmanima i zvukom. Petnaest autorskih skladbi, od kojih su tri sa prvog nosača zvuka, ali u novim aranžmanima. Na albumu se kao autori nalaze V. V. Škorvaga, K. Dražić, B. Šljivarić, D. Vidović, A. Kladerić, D. Bačić, B. Krstić, A. Kozina, Ž. Barba, Ž. Božić, i S. Knežević.


a Za te ne postojim
a Da te nemam
a U srcu mi jedna želja
a Al' sam bećar
a Stigla jesen
a Godinama
a Živim
a Kap u moru
a Pjesma podravini
a Zeleni se livada
a Rijeka mog djetinjstva
a Oko garavo
a A ja, lola
a Ljubavna
a Ovo je naša zadnja noć