DOMINIK BOTICA

U bend dolazi kao pojačanje 2003. godine, i odmah mu „uvaljujemo“ mjesto frontmena. Zbog simpatično raspoređenih crta lica privlači veliku pozornost mlađih punoljetnica (ali i njihovih majki). U bendu je zadužen za pronalaženje prečaca kada idemo na svirku, a poznaje gotovo sve „funkcionere“ na važnijim položajima. Uvijek je spreman za razne kombinacije i kompenzacije, i zna sve o proizvodnji papuča. Trenutno uživa u poslu komercijaliste i uspješno pokorava tržišta Europe, Azije, Australije a u posljednje vrijeme i Amerike.

DANIJEL MATANOVIĆ

Godine 2006., Danijel je odlučio kudelju i francuski ključ (za stalno) zamijeniti primom, te se pridružio bendu na turneji po Kanadi i SAD-u. Od tada smo nerazdvojni – osim ono kad nismo bili skupa. Okušao se (vrlo uspješno) u proizvodnji kofera za svoj najdraži instrument, ali se zbog svog perfekcionizma i kratkih živaca zadržao na kvaliteti, a ne kvantiteti tog proizvoda. Osim što pamti sve događaje i ljude sa svirke, u slobodno vrijeme voli sjesti na traktor i uputiti se na tajnu lokaciju gdje uzgaja prvoklasnu aroniju.

MIRKO KRULJAC

U bendu svira terc basprim, iliti onaj zadnji glas, a u narodu je poznatiji pod imenom Profesor. Obožava prenositi stečena znanja djeci u školi u kojoj predaje, gdje navodno ima i kabinet koji (ne)rijetko koristi. Član je Brodskog tamburaškog orkestra na čije probe (kao i na probe benda) redovito kasni. Ponosni je vlasnik mekanog i njegovanog repića, sačinjenog od kose koju nikad ne suši fenom, što joj daje iznimnu mekoću i podatnost. Ukoliko ne vjerujete, probajte.... svidjet će vam se...

VLADIMIR LAZARIĆ

Bendu se priključuje posljednji, ali sa sobom u njega donosi puno pozitivne energije, elana i svoj nadaleko poznati glas. Ne vjeruje u modulacije, ali vjeruje u pjesmu „Pos`o, kuća, birtija“ i rado ju primjenjuje u stvarnom životu. Obožava treću smjenu, Savu, splav i pecanje, ali zbog ovog prvog nema puno vremena za ovo drugo, treće i četvrto. Svako tuširanje završava hladnim vodom, pa je valjda zbog toga uvijek hladne glave. Uvijek je prisutan na društvenim mrežama, pa ako ste mladi, lijepi i žensko, slobodno mu se javite!

MLADEN RAKIĆ

Iako je rođen kao vrlo mlad, trenutno mu to ništa ne pomaže jer je najstariji član benda. Zbog svoje visine je već u osmom razredu dobio bas u ruke, i tu je prestao njegov glazbeni razvoj. U bendu je zadužen za većinu ozbiljnih stvari u koje spadaju i dogovaranje termina, financije, ozvučenje i slično. Većinu slobodnog vremena provodi u studiju, a također je član Brodskog tamburaškog orkestra. Ostatak slobodnog vremena, kao i ono koje baš i nije slobodno, rado provodi uz bocu dobro rashlađenog piva.